INFLYTTNING I DITT FÖRRÅD I NYKÖPING.

Inflyttning och tillgång till ditt förråd hos Lager för alla i Nyköping får du i samma stund som vi mottar ditt påskrivna kontrakt. Förråden har lås men om du själv vill sätta ditt ett extra hänglås så går det bra. Alla våra förråd ligger i nybyggda fräscha lokaler i marknivå och med ett lättillgängligt läge på Gumsbacken i Nyköping. Under hyrestiden har du full tillgång till ditt förråd alla dagar i veckan året om, 06:00 – 22:00. Lokalerna är larmade och har TV- och videoövervakning, allt för din trygghet!

FAKTURERING FÖRRÅD.

Fakturering av hyra för förrådet sker i förskott varje månad, faktura skickas ut kring den 15:e månaden innan ny månad börjar löpa. Du kan välja mellan att få faktura via e-post, autogiro eller papperskopia. Det meddelar du i samband med kontraktsskrivningen.

PRISLISTA FÖRRÅD.

Se vår senaste prislista för att hyra förråd här!

AVBOKNING FÖRRÅD.

Att hyra förråd ska vara enkelt, därför har du ingen avtalstid. Vill du avboka ditt förråd så behöver vi få din uppsägning före den 15:e i samma månad som du vill flytta ut. Du får en bekräftelse på din avbokning, och du kan flytta ut i slutet av månaden. Innan avflyttning så ska förrådet städas ur ordentligt och inga saker ska lämnas kvar. Du kan avboka genom att antingen ringa oss, 070-617 28 00 eller via e-post: info@lagerforalla.se